eur:
395.52
usd:
366.56
bux:
74079.81
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Már több mint egy évtizede gyilkol a rém?

A brit rendőrség attól tart, hogy az ipswichi rém nem most kezdte az öldöklést, hanem már 14 éve gyilkol prostituáltakat Kelet-Angliában.

A rendőrség az elmúlt hetekben történt 5 gyilkossággal kapcsolatban átnéz a környéken történt régebbi megoldatlan eseteket is, amelyekben szintén prostituáltak voltak az áldozatok.

Michelle Bettles 2002-ben tűnt el Norwich vöröslámpás negyedéből. Három nappal később Dereham közelében találták meg a holttestét. Egy 30 éves férfit ugyan letartóztatott a rendőrség az ügyben, de végül nem állították bíróság elé.

A 29 éves Kellie Pratt szintén a norwichi vöröslámpás negyedből tűnt el 2000-ben, hátrahagyva két gyermekét. Soha nem találták meg.

A 26 éves Mandy Duncant, akinek szintén két gyermeke volt, 1993-ban utoljára Ipswichben látták. Õt sem sikerült megtalálni.

Natalie Pearman a norwichi utcákon dolgozott, amikor 1992-ben elrabolták. Holttestére egy közeli erdős területen találtak rá.

A halottkémi vizsgálat szerint a csupán 16 éves lány halála éjszakáján három férfival létesített szexuális kapcsolatot. A rendőrségnek kettőt sikerült azonosítania, és meg vannak győződve arról, hogy a harmadik követte el a gyilkosságot.

Címlapról ajánljuk
Szilágyi Áron: az egyéni búcsú még nagyon fáj, de a csapaté egy megnyert ezüst

Szilágyi Áron: az egyéni búcsú még nagyon fáj, de a csapaté egy megnyert ezüst

Szeptemberre dönti el a háromszoros olimpiai bajnok kardvívó, hogy folytatja-e sportolói pályafutását. Az Infostart olimpiai tudósítójának a kardcsapatdöntő másnapján beszélt az edzőcsere következményeiről, a generációváltás sikeréről és arról is, hogyan áll a NOB-tagsági kampánya.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×