eur:
395.86
usd:
367.17
bux:
73958.78
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

A sztárszínész hihetetlen titka: apámnak két felesége volt egyszerre!

Egy tévéshow keretében kutatta saját gyökereit az Emmerdale angol sorozat sztárja, amikor rájött: apja bigámista volt. Patrick Mower teljesen összetört.

A 68 éves Patrick Mower egyike Nagy-Britannia legnagyobb sorozatsztárjainak. A színész egy televíziós műsor keretében vállalkozott arra, hogy felkutatja saját gyökereit, ám a múltidézés nem várt fordulatot vett.

A sztár teljesen összetört, amikor kiderült, hogy van három féltestvére is apja másik, titkos házasságából.

"Mindig is tudtam, hogy apám nős volt, mielőtt találkozott édesanyámmal. Most az is kiderült, hogy soha nem vált el. Anyám négy éve hunyt el, de soha nem kérdeztem volna meg erről, mert az azt jelentette volna, hogy az egész élete hazugságra épült" - mondta Patrick Mower.

A színész azóta találkozott másik családjának tagjaival. "Többször kaptam leveleket, melyek arról szóltak, hogy 'én a nénikéd vagyok', vagy 'az unokatestvéred vagyok', de soha nem foglalkoztam velük. Most meg kiderül, hogy van egy csomó rokonom Walesben, ráadásul mind nagyszerű ember" - vallotta be Patrick Mower.

Címlapról ajánljuk

Sós Csaba: nem akarok erről többet mondani, mert jogi következménye is lehet…

Az úszóválogatott szövetségi kapitánya szerint két gigász csatáját hozta a 200 méteres pillangóúszás döntője, ami után biztosan nem örült Milák Kristóf. Az InfoRádióban azt is mondta, bosszantó, hogy Németh Nándor mindössze egy századdal maradt le a dobogóról 100 gyorson, miközben a lassú medencében a kínai Pan Csan-le meglepetésre világcsúcsot úszott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
Csődbe ment Ukrajna, Kijev béketárgyalásokat akar - Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Csődbe ment Ukrajna, Kijev béketárgyalásokat akar - Híreink az ukrán frontról csütörtökön

Megérkeztek az első F-16-os vadászbombázók Ukrajnába. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök törvényt írt alá, amely felhatalmazza Ukrajnát arra, hogy felfüggessze az államadósság finanszírozását, ezután Ukrajna technikai csődbe ment. Bejelentette azt is, hogy Ukrajna a novemberi békekonferenciára meg akarja hívni Oroszországot is. Toreck és Prokovszk felé is nyomulnak előre az orosz katonák. Hamarosan újabb Leopard 2-es harckocsik érkeznek Ukrajnába. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború csütörtöki eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×