eur:
389.41
usd:
363.29
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Nicole Kidman: "nem, nem vagyok terhes"

Nicole Kidman cáfolta azokat a médiatalálgatásokat, miszerint várandós lenne. A nemzetközi bulvársajtóban a héten röppent fel a hír, hogy a hollywoodi sztár gyermeket vár újdonsült férjétől, Keith Urbantól.

Az ausztrál színésznő, aki ex-férjével, Tom Cruise-zal két gyermeket fogadott örökbe, azt állítja: fogalma sincs, mi szülhette a pletykát.

"Az egyik pillanatban azért kritizálnak, mert túl vékony vagyok, a következő pillanatban pedig azt mondják, hogy kövér vagyok, és biztos azért, mert gyermeket várok. Mindez rendkívül zavarba ejtő" - fogalmazott a színésznő.

"Felhívott az anyám és megkérdezte, hogy tényleg terhes vagyok-e. Mondtam neki, hogy ő lenne az első, aki tudna róla, ha valóban várandós lennék" - mesélte Nicole Kidman, megjegyezve, hogy - miután mást nem nagyon tehettek - jót nevettek az egészen.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×