eur:
387.86
usd:
357.69
bux:
68137.83
2024. május 17. péntek Paszkál

Videók a szereposztó díványok titkairól

Hatalmas botrányt kavartak a kínai filmiparban egy harmincéves színésznő internetes oldalán megjelent videofelvételek, amelyeken neves kínai tévés személyiségek láthatók, meglehetősen kompromittáló pozíciókban.

A feltörekvő fiatal színésznő Zang Junak elege lett abból, hogy minden szerepért le kellett feküdnie a rendezővel, vagy a castingosokkal, ezért elhatározta, hogy lerántja a leplet a szereposztó díványok világáról.

"Miért kellene egy nőnek csendben szenvednie, és eltűrnie minden igazságtalanságot"- tette fel a kérdést blogjában a színésznő.

Kínában hatalmas a felháborodás, és sokan szégyenletesnek tartják, hogy a köztiszteletnek örvendő tévés személyiségek ilyen erkölcstelenül kihasználták a pozíciójukból eredő előnyöket.

A színésznő 2002-ben már kipakolt egy rendezőről, aki szexuális szolgáltatásokat várt egy szerepért cserébe. A férfi később arra hivatkozott, hogy részeg volt és nem emlékszik az egészre. Az ügy feledésbe merült.

Ju kisasszony - elmondása szerint - csak az azért tálalt ki a sztárokról, mert nem akarja, hogy a fiatal pályatársainak hasonló megaláztatásokat kelljen elszenvedniük.

A botrány mindenesetre nem jött rosszul a színésznőnek, aki eddig csak kisebb szerepeket játszott. Ismert lett, és most azt tervezi, önéletrajzi könyvet is kiad, Napok a showbusiness-ben címmel.

Címlapról ajánljuk

Csillapítás – „Száz napos békére” tesz kísérletet Szlovákia

Több új hír, információ és találgatás jelent meg a Robert Fico szlovák miniszterelnök elleni merénylet óta. Robert Fico mindenesetre kommunikál, a Legfőbb Ügyészség tájékoztatási zárlatot rendelt el, hétfőn viszont bejelentést tesznek a hogyan továbbról Szlovákiában. A védelmi miniszter a korlátozások helyett most „a társadalom megnyugtatására összpontosít”.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×