eur:
394.11
usd:
364.01
bux:
74051.15
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Trágárságok fogadták a karácsonyi bevásárlókat

Trágár karácsonyi dalok fogadták az egyik brit áruház gyanútlan vásárlóit. A South Park rajzfilmsorozat zenéjét tartalmazó CD tévedésből került a stockporti bolt lejátszójába.

Alig hittem a fülemnek - mondta egy apuka a Kula bácsi, a karácsonyi kaki című lemez hallatán.

"Egy karácsonyfát vásároltunk, és a kislányom elkezdte keresni az énekest. Nem találtam a szavakat" - tette hozzá a felháborodott férfi, aki később panaszt tett az áruház vezetésénél.

A dalok egyike például a következő szövegrészt tartalmazta: "Kula bácsi, a karácsonyi kaki; kicsi, barna, s belőled bukkan ki".

Kula bácsi az 1997-ben indult South Parkban a Mikulás trágár mása, aki a WC-csészéből bukkan elő, hogy ajándékot hozzon a jó gyerekeknek, vagyis azoknak, akik sok rostot fogyasztanak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
Vastag pluszban zártak az amerikai indexek a Fed-döntés mellett

Vastag pluszban zártak az amerikai indexek a Fed-döntés mellett

Jó hangulatban telt a kereskedés ma reggel az ázsiai piacokon, ezt követően pedig Európában is emelkedtek a tőzsdék, és Amerikában is jó a hangulat, a Nasdaq vezetésével raliznak a piacok. A vártnak megfelelő Fed-kamatdöntésre (tartás) nem volt érdemi mozgás a vezető amerikai részvényindexekben, és Jerome Powell Fed-elnök iránymutatásai sem váltottak ki komolyabb csapkodásokat, így a vezető részvényindexek jelentős emelkedéssel zártak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×