eur:
388.81
usd:
361.81
bux:
67939.49
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

A szélvédőn berepült fél szarvas végzett az autóssal

Egy brit férfi életét vesztette, amikor egy fél jávorszarvas berepült autója szélvédőjén. A szerencsétlen állatot egy másik gépkocsi gázolta el.

A 38 éves férfi éppen feleségével és két kisfiával tartott hazafelé, amikor egy 90 kilós szarvas az útra tévedt.

Az állatot egy másik gépkocsi elütötte és kettészakította. A szarvas egyik fele olyan szerencsétlenül pattant le az autó motorháztetejéről, hogy pont a család gépkocsijának szélvédőjére zuhant.

A fél szarvas átrepült a kocsin és végül a csomagtartón landolt, ám a hátul ülő két kisgyerek és az anyósülésen ülő feleség csak kisebb sérüléseket szenvedett. A férfi azonban a helyszínen életét vesztette.

Az abszurd baleset éjszaka történt egy olyan úton, ahol 100 kilométer/óra a megengedett sebesség. A szakértők szerint ilyen körülmények között a férfinek esélye sem volt.

A szarvast elgázoló autó sofőrje sérülések nélkül megúszta az esetet. A szarvas másik felét az úton megtalálták.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×