eur:
389.48
usd:
361.55
bux:
68425.96
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Előre iszik a medve bőrére az áruházlánc

A Woolworths annyira biztos abban, hogy hamarosan bejelenti eljegyzését Vilmos herceg és barátnője, hogy már több tízezer eljegyzési emléktárgyat legyártatott. A tányérok, poharak, bögrék és mobiltelefonok már a raktárakban állnak, és egyedül az esküvő dátuma hiányzik róluk.

Az áruházlánc 20-féle ajándéktárggyal készül az eljegyzésre, és 100 ezer darab emléktárgyat már le is gyártottak. A raktárakban várja 25 ezer bögre, 12 ezer dísztányér és 15 ezer konyharuha, hogy a két fiatal bejelentse eljegyzését.

A cég azt mondja, azért kezdték meg ilyen korán az előkészületeket, mert Károly herceg és Camilla eljegyzésekor is hatalmas igény volt az emléktárgyakra, ám az eljegyzés és az esküvő között olyan rövid idő telt el, hogy nem volt idejük megtervezni, legyártani és a polcokra tenni az ajándéktárgyakat.

Ha Vilmos herceg mégsem jegyzi el Kate Middletont, akivel két éve jár együtt, az becslések szerint 1 millió fontjába, azaz csaknem 390 millió forintjába kerülhet a Woolworths-nek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Miért alkalmazza a világ a BIM klasszifikációs struktúrát?

Miért alkalmazza a világ a BIM klasszifikációs struktúrát?

Ellentmondásos piaci várakozás kíséri a tavaly életbe lépett új építési törvény BIM előírásának gyakorlati megvalósulását. Pedig most dől el, hogy az építőipar állam által indított digitalizációja eredményezhet-e egységes piaci fejlődést. Az állam elvárása, hogy a beruházások tervezésének korai szakaszában reális költségtervet kapjon. Ehhez egy fejlett digitális munkafolyamat felépítése szükséges, amelyre jó nemzetközi gyakorlatot találni, miközben itthon nincs hagyománya az egységes piaci gyakorlatnak. A Graphisoft szakemberei Reicher Péter országigazgató és Kari Szabolcs BIM menedzser a tapasztalataikról számoltak be, valamint Lengyel Balázs költségtervező mérnök, az ÉKTR egyik megalkotója, a Spányi Partners Zrt. egyik tulajdonosa a költségvetési klasszifikáció nemzetközi megoldásait és a magyar kezdeményezéseket mutatta be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×