eur:
389.15
usd:
361.32
bux:
68450.8
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Egy karrier vége: letartóztatták Repülős Gizit

A bíróság előzetes letartóztatásba helyezte a Repülős Giziként elhíresült K. Sándornét. A 80 éves asszonyt Csepregen fogták el a rendőrök.

Ismét rendőrkézre került Repülős Gizi, azaz K. Sándorné. "A kőszegi rendőrök már figyelték Gizit, aki besurranásos módszerrel lopást követett el" - mondta Kovács Péter sajtóügyeletes.

A rendőrségi ügyeletes hozzátette: részleteket a nyomozás érdekében a jövő hétig egyelőre nem árulnak el.

Repülős Gizi onnan kapta ragadványnevét, hogy az ötvenes évek elején, amikor még az ország nagyvárosaiba is közlekedtek repülőjáratok, reggel Budapesten felszállt egy gépre, néhány óra alatt Miskolcon, Debrecenben, Pécsett, Szegeden vagy Szombathelyen lopott, s az esti járattal visszatért a fővárosba.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Leszúrt a forint

Leszúrt a forint

Pénteken az amerikai munkaerőpiaci adatok a forint piacán is nagyobb kilengéseket okoztak, ezt követően hétfő reggel egyelőre minimális gyengülésben van a magyar fizetőeszköz a vezető devizákhoz képest. Gazdasági események szempontjából különösen a csütörtöki és pénteki nap hozhat nagyobb mozgásokat a forint piacán, ugyanis fontos magyar államháztartási és inflációs adatok kerülnek majd publikálásra. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×