eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Pitt és Jolie a melegekhez köti jövőjét

A kábítószerektől a házasságon át a szülői tapasztalatokig sok mindenről fejtette ki véleményét Brad Pitt a blogján. Kiderült például, hogy az amerikai színészt lenyűgözte a berlini holokauszt múzeum.

A házasságról Brad Pitt azt írta: Angelina Jolie-val egyetértenek abban, hogy majd akkor házasodnak össze, ha ezt az országban mindenki legálisan megteheti. Az Egyesült Államokat ismerve ez minden bizonnyal a melegek házasodási jogára tett utalás.

A színész elismeri, hogy a kábítószerek károsak, de elgondolkodtatónak tartja, vajon megtiltható-e a használatuk, ha valaki másokat nem veszélyeztetve él a szerekkel.

Brad Pitt szerint a kábítószer elleni háborúra költött évi 40 milliárd dollár egy részének máshol jobb helye lenne.

A sztár beszámol arról is, hogy hathetes kislányát, Shiloh-t szörnyű hasmenés gyötri, és ugyan már kipróbáltak számos gyógyszert, krémet, természetes összetevőkből készült terméket, egyelőre nem sikerült megtalálni a megfelelő megoldást.

Brad Pitt elragadtatottan írt a berlini holokauszt múzeumról, úgy érzi, ez minden idők egyik legnagyszerűbb épülete, amelyre nehéz szavakat találni.

Nagy benyomást tett rá az egyik terem, amely trapéz alakú, 40 láb magas, csupa beton, és szinte teljesen sötét.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×