eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Tragikus mutatvány: kifeküdt az útra, hogy vakmerőségét bizonyítsa

A helyszínen életét vesztette az a brit tinédzser, aki éjszaka kifeküdt egy útra, hogy bebizonyítsa barátainak, mennyire vakmerő. Egy autó már nem tudott megállni.

A 18 éves Kyle Day hajnali fél 2-kor feküdt ki Lincolnban egy útra. Az első arra haladó autónak még sikerült kikerülnie, az azt követő gépkocsi vezetőjének - egy friss jogosítvánnyal rendelkező 17 éves lánynak - azonban már nem volt ideje elrántania a kormányt.

A fiú a helyszínen belehalt sérüléseibe. A rendőrség vizsgálja, hogy mennyi alkoholt fogyasztott a tinédzser a tragikus mutatvány előtt, illetve, hogy kábítószer hatása alatt volt-e.

A fiú aznap este fél 11-kor már egyszer megpróbálta ugyanezt a "vakmerőségi tesztet", akkor azonban egy arra járó taxis meggyőzte, hogy keljen fel az útról.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×