INFORÁDIÓ 

2018. március 20. kedd
Klaudia

Rossz házba ment haza az éjszaka közepén, a rendőrség ébresztette

Infostart / InfoRádió
Graham Handley igencsak meglepődött, amikor felesége helyett egy nagydarab lengyel vendégmunkást talált maga mellett az ágyban. A férfit, aki alig beszélt angolul, valószínűleg egy hosszúra nyúlt munkanap után vicceltek meg az egyforma angliai utcák és házak.

Graham Handley arra ébredt az éjszaka közepén, hogy valaki bemászott mellé az ágyba. Feltételezve, hogy felesége az illető, jó éjszakát kívánt neki és aludt volna tovább.

Azonnal kiment azonban az álom a szeméből, amikor felesége, Linda helyett egy mély férfihang válaszolt egy idegen nyelven. Amikor felült, egy megtermett férfit látott maga mellett az ágyban, mély álomba szenderülve.

Alvó feleségét kisfiuk hálószobájában találta meg. Az asszony először azt hitte álmodik, amikor férje közölte vele, hogy egy férfi van az ágyukban.

A lengyel vendégmunkást még az sem zavarta, amikor a rendőrség megérkezett. Nem értette, hogy miért kellene kikelnie az ágyból. A nevető rendőröknek azt mondta: hagyják békén, és menjenek el.

Úgy gondolják, hogy a kimerült munkás egyszerűen összetévesztette az utcákat, és véletlenül Handley-ék házába ment be a hátsó ajtón, amelyet nem zártak be.

A tévedés azonban egyáltalán nem tűnt fel neki. Levette a cipőjét, befalt egy szelet csokitortát, amit a hűtőben talált, és felment aludni.

A csokitortán kívül semmi nem tűnt el a házból.

A címlapról ajánljuk