eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

"Brad Pitt valaha volt legjobb alakítása" - képekkel

Brad Pitt ismét megjelent a nyilvánosság előtt, a hölgyek legnagyobb megelégedésére. A szívtipró színész indiai forgatásáról repült Hollywoodba új filmje, a Babel bemutatására.

Az esemény női szemtanúi szerint Brad Pitt jóképűbb, mint valaha. Ha ön is meg akar erről győződni, kattintson ide.

Az esemény azonban nem csak a női szíveket dobogtatta meg, mivel a filmben Cate Blanchett is játszik, és az ausztrál színésznő igazán kitett magáért, egy fantasztikus, aranyszínű Ralph Lauren ruhában jelent meg.

Cate Blanchett mellesleg nem győzte dicsérni színésztársa alakítását: "újra és újra fel kell őt fedezni, hihetetlenül sokoldalú művész".

Brad Pitt korábbi menyasszonya, Gwyneth Paltrow azt is elárulta, hogy az Amerikában januárban mozikba kerülő film könnyeket csalt a szemébe, és szerinte ez Brad valaha volt legjobb alakítása.

Címlapról ajánljuk
Az étrend-kiegészítőket vizsgálja az ügyészség: a szabad piac vonzza a tisztességtelen vállalkozásokat

Az étrend-kiegészítőket vizsgálja az ügyészség: a szabad piac vonzza a tisztességtelen vállalkozásokat

Internetes reklámok formájában és a közösségi oldalakon sokszor láthatnak a felhasználok olyan hirdetéseket, amelyek arról szólnak, hogy a különböző gyógygombákat, növényeket vagy gyümölcsöket nagy koncentrátumban tartalmazó étrend-kiegészítők alkalmasak a súlyos, akár daganatos betegségek gyógyítására, megelőzésére. De vajon mit hihetünk el ezekből és mit nem?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×