eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Bíróság előtt a feleségét kivégző sztársportoló

Hétfőn elkezdődött a francia rögbi csendes embereként ismert, 46-szoros válogatott Marc Cecillon pere, aki 2004 augusztusában öt lövéssel megölte a feleségét, mert nem volt hajlandó vele együtt hazamenni egy partiról.

A 47 éves, visszavonult sportolót életfogytiglan fenyegeti, mivel a vád szerint előre megfontoltan cselekedett.

A nyomozás során kiderült, hogy a gyilkosság előtt Marc Cecillon - miután felesége nem volt hajlandó vele együtt hazamenni egy barbecue-partitól - hazaautózott, magához vette Magnum pisztolyát, ki is próbálta azt, majd a partira visszatérve öt golyóval megölte Chantalt.

A francia válogatott korábbi ötszörös kapitányát nem menti, hogy szemtanúk szerint teljesen részeg volt, a véralkohol-szintje hatszorosan haladta meg a vezetésnél megengedett határértéket.

Az eset ismét ráirányította a figyelmet arra, hogy sok élsportoló nem tud mit kezdeni magával visszavonulása után, ismerősei szerint az egyébként visszahúzódó és csendes Marc Cecillon is pályafutása befejezése után kezdett el inni.

Címlapról ajánljuk

Árokszállási Zoltán: hamarosan felpöröghet a magyar gazdaság

Az MBH Bank elemzői szerint 2024 második felében felpöröghet a magyar gazdaság, bővülhet a fogyasztás, így részben ennek köszönhetően a GPD növekedése éves átlagban elérheti a 2,7 százalékot - mondta az InfoRádiónak az MBH Elemzési Centrum vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×