eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Döbbenetes videó: alkalmazottak randalíroztak a Tescóban!

Minden bizonnyal kirúgják azt a három férfit, akik a Jackass-sorozat stílusát követve kissé átfazonírozták a Tesco egyik leeds-i üzletét. Az alkalmazottak ráadásul nem hogy nem csináltak titkot tettükből - egyenesen feltöltötték azt a YouTube-ra. Most Ön is megnézheti!

Több mint 200 ezren látták eddig azokat a felvételeket, melyeken három férfi átrendezi a leeds-i Tesco berendezését. Az alkalmazottak az amerikai showműsorból, a Jackass-ből ismert módon randalíroztak az üzletben.

Legyen Ön is egy a 200 ezerből, nézze meg itt a felvételeket!

Egyikük az alkalmazottak számára fenntartott helyiségben egy bottal veri szét a szekrényeket, majd kézzel folytatja, végül bukósisakban fejjel nekik rohan. Egy másik papírdobozokba szaltózik, harmadik társukat faltörő kosként használva rohangálnak az üzlet raktárában.

A felvételeket alighanem mobiltelefonnal készítették, és a legkevesebb, ami a férfiakra - akik egyébként jól felismerhetők a felvételen, mi több, még a nevük is látszik a ruhájukon - vár, az a kirúgás.

Miután vannak olyan felvételek, melyeken mind a hárman egyszerre látszanak, az elkövetők valószínűleg négyen voltak. A Tesco szóvivője felelőtlennek nevezte a férfiakat és közölte: vizsgálatot indítottak az ügyben.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×