eur:
389.69
usd:
364.21
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Betiltanák az ízesített óvszer napközbeni reklámozását

Az indiai hatóságok rosszallják, hogy az egyik ízesített óvszert napközben is reklámozzák a televíziós csatornák. A kondomkampányt obszcénnak tartják, így jelentősen korlátoznák.

A DKT cég XXX nevű, eper, csokoládé és banán ízesítésben is kapható óvszerét a "Mi a ma esti ízed?" szlogennel hirdeti.

A helyi reklámtanács és a cenzúrázó hatóság arra kéri a kormányt, hogy tiltsa be a termék napközbeni reklámozását, különösen a Bajnokok Trófeája elnevezésű nemzetközi krikettverseny idejére.

A cenzúrázó testület szóvivője - aki egy AIDS-ellenes aktivista is - úgy nyilatkozott, hogy a kampány obszcén. Megjegyezte, hogy a forgalmazó talán az igénytelen tinédzsereket akarta megcélozni ezzel a stílussal, csakhogy az ilyen reklámok nem a gyermekeknek szólnak.

A szóvivő szerint nincs szükség a reklám teljeskörű betiltására, este 11 óra után és a mozikban, a felnőtteknek szóló filmek előtt lejátszhatnák őket.

A DKT egyik vezetője szerint a reklámmal nem az orális szexet akarják népszerűsíteni, hanem azoknak az idényeit szeretnék kielégíteni, akik nem kedvelik az óvszer alapanyagául szolgáló latex szagát.

Az ENSZ adatai szerint Indiában 5,7 millió HIV-fertőzött él.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×