eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Lakókocsiban él a lottómilliomos

Egy brit éttermi dolgozó 1,7 millió fontot, vagyis több mint 660 millió forintot nyert a lottón. Ám egy hatalmas hivalkodó ház helyett inkább egy méretes lakókocsit vett, és párjával kiköltözött abba a kempingbe, ahol gyerekkorában a nyarakat töltötte.

"Boldogabb vagyok itt, mintha bárhol máshol lennék" - mondja Trish Emson, akinek a nyeremény után a legnagyobb kiadást két autó - egy Peugeot kabrió és egy kisbusz - jelentette. Na meg persze a luxus lakókocsi, amelyért 47 ezer fontot, azaz csaknem 18,5 millió forintot költött.

A 10 méter hosszú lakóautóban tágas nappali található, ultramodern konyha és nagy hálószoba, óriási ággyal és pezsgőfürdővel.

Megtartották azonban a kempingtől nem messze található három szobás házukat is, ahol a hét első felét töltik. A szerencsés hölgy élettársa ugyanis nem adta fel munkáját.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×