eur:
389.56
usd:
361.79
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Olvasson társkereső hirdetéseket!

"Kopasz, alacsony, kövér, csúnya férfi, 53, rövidlátó nőt keres hatalmas szexuális étvággyal." A legszellemesebb és legbizarrabb társkereső hirdetéseket gyűjti egybe egy Nagy-Britanniában megjelent új kötet. Szemezgettünk.

A London Review of Books kéthetente megjelenő irodalmi és közéleti magazin hirdetési igazgatója még 1998-ban indította útjára a társkereső rovatot, amely azóta az angol nyelvterület, de talán az egész világ leghumorosabb, legkifinomultabb és legbizarrabb ilyen rovatává vált.

David Rose most könyvben jelentette meg a legjobbakat. A kötet címe: They Call me Naughty Lola, azaz - szabad fordításban - Pajkos Lolának hívnak.

Kezdjük a könyv címét adó hirdetéssel:

"Pajkos Lolának hívnak. Átlagos, szakállas orvos (F, 46)."

"Elváltam már nálad jobb emberektől. És hordtam már ennél drágább cipőket is. Úgyhogy ne gondold, hogy ennek a hirdetésnek a feladása a leglealacsonyítóbb dolog, amit valaha tettem. Érzékeny N, 34."

"Sorold fel tíz kedvenc nagylemezedet... Csak tudni akarom, hogy van-e valami, amit megéri majd megtartani, ha szakítunk. Gyakorlatias, előre gondolkodó férfi, 35."

"Kiadónál dolgozol? Én is. Úgyhogy tartsd magad tőlem távol. Szakmabeli férfi szakmán kívüli nőt keres, aki szeret kórházakban csellengeni és találgatni, hogy melyik járóbetegnek mi a baja. 30-35. Leeds."

"A számomra ideális nő egy férfi. Sajnálom, anyu."

"Ha meghívsz vacsorázni, az még nem jelenti azt, hogy lefekszem veled. De valószínűleg lefekszem veled. Az őszinteség nem fontos egy opportunista férfival, 38."

"Nem mindenki, aki itt társkereső hirdetést ad fel, elmebajos, tarnzvesztita, szociopata. Szóljon aki talál egyet, és megfojtom a melltartómmal. Férfi, 56."

"Kate Bush vagy? Írj egy megszállott férfinak (36)! Megjegyzés: aki nem Kate Bush, az ne válaszoljon."

"Stroganoff. Boysenberry. Frangipáni. Olyan szavak, amelyek tulajdonnévből származnak. Ha a nevedből bejegyzés lett az Oxford Angol Szótárban, akkor lefekszem veled. Ha nem, valószínűleg akkor is, de akkor csak a testedért kellesz. Egy túl kevés szórakozással rendelkező férfi, 32."

"Érett úriember, 62, jól öregedő, nemes őszülő halántékkal, fitten és aktívan, ép elmével, akit nem hoznak zavarba a modern társadalom gyorsan változó követelményei, keres... a francba, megint pisilnem kell."

"Ribanc a konyhában, séf az ágyban. Nő vegyes prioritásokkal (37) olyan férfit keres, aki jó salátát csinál."

"Kopasz, alacsony, kövér, csúnya férfi, 53, rövidlátó nőt keres hatalmas szexuális étvággyal."

"A romantika halott. Az anyám is. Férfi, 42, örökölt vagyon."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Kulcsfontosságú adat jött - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Kulcsfontosságú adat jött - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Határozott emelkedéssel zártak tegnap az amerikai tőzsdék, amelyet vegyes mozgások követtek Ázsiában. A tegnapi zárás után jelentett az Apple, amelynek sikerült megverni az elemzői várakozásokat és története legnagyobb sajátrészvény-vásárlását jelentette be, így az iPhone-gyártó árfolyama jelentős pluszban indította a mai napot. Délután fontos munkaerőpiaci adat érkezett az USA-ból, az amerikai foglalkoztatottak létszámának emelkedése messze elmaradt a várakozásoktól, és jócskán csökkent az előző hónaphoz képest áprilisban. A tőzsdék a nap első felében is a pozitív tartományban mozogtak, majd a munkaerőpiaci adat után begyorsult az emelkedés.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×