eur:
393.03
usd:
363.27
bux:
0
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Háromszor rabolták ki aranyfogai miatt

Egy brit DJ, aki 10 ezer fontot, azaz csaknem 4 millió forintot költött arra, hogy arannyal vonassa be fogait, most szeretne megszabadulni a száját ékesítő aranytól. Az elmúlt hat hónapban ugyanis háromszor próbálták meg elrabolni fogsorát.

"Nekem szegeztek késeket, a fejemhez tartottak egy pisztolyt és azt mondták: nyisd ki a szád és ide az aranyat" - meséli Anthony Ghosh, aki már rég megbánta, hogy az aranyfogak mellett döntött.

"Azért aranyoztattam be a fogaimat, mert azt hittem, hogy jót tesz majd a karrieremnek. De életem legrosszabb döntése volt. Két lábon járó pénzautomata lettem a rablóknak" - mondja a londoni DJ.

Ráadásul nem is könnyű viselni az aranyozott fogakat, a nemesfém bevonat ugyanis csaknem 1 kilogramm plusz súlyt jelent. "A nap végére már fáj az állkapcsom a sok arany miatt" - panaszkodik Anthony Ghosh.

A férfi, aki DJ Talent néven ismert, most azt reméli, lesz elég pénze arra, hogy levetesse a sok aranyat.

Címlapról ajánljuk

Szerdára halasztották a férfiak triatlonversenyét

A párizsi olimpia illetékes szervezőbizottsága, a NOB és az egészségügyi hatóságok kedd reggel fél hat óra körül úgy döntöttek, hogy triatlonban a férfiak versenyét a vízminőség miatt szerdára halasztják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.30. péntek, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×