eur:
388.84
usd:
363.13
bux:
68275.3
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Ipari méretekben lopták a cérnát

Hárommillió forint értékű speciális cérnát loptak el az egyik mátészalkai gyárból; az üzem két tolvajlással gyanúsított dolgozója, továbbá egy segítőjük és a tőlük az alapanyagot átvevő orgazda ellen eljárás indult - közölte a rendőrség.

A nyomozás adatai szerint a gyárból január óta folyamatosan lopták a speciális cérnát a dolgozók, akiknek egy külső társuk segített - mondta a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője.

Fülöp Gergely hozzátette: az ügyben jelentős értékre, üzletszerűen elkövetett orgazdaság megalapozott gyanújával hallgatták ki az egyik helyi vállalkozót, aki - mint megállapították - a piaci ár töredékéért vette meg a lopott fonalat a tolvajoktól.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×