eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Újszülött térített el egy utasszállító gépet

Egy Londonból Bostonba tartó transzatlanti járatnak módosítania kellett útvonalát, miután egy nő váratlanul megszült a fedélzeten. Az újszülött nem sokkal a landolás előtt jött világra az utaskísérők és két utas segítségével.

A British Airways gépén utazó terhes nőnél a vártnál hat héttel korábban, az Atlanti-óceán fölött kezdődött meg a szülés.

A pilóta rögtön a legközelebbi reptérre irányította a gépet. Ám a kicsi nem tudta megvárni, hogy leszálljanak a kanadai Halifaxben, még a gépen a világra jött.

A szülést a személyzet, és két utas segítették, akikről úgy tudni, hogy orvostanhallgatók voltak. Az anyát és gyermekét leszállás után azonnal a helyi kórházba vitték.

A British Airways a terhesség 36. hete után már nem vállalja terhes nők szállítását, pont az ilyen esetek elkerülése végett. Ennek ellenére személyzetüket ilyen helyzetre is kiképzik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×