eur:
389.49
usd:
361.73
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Senki nem segített az aknába szorult nyugdíjason

Egy nyugdíjas férfi alatt beszakadt egy aknafedő egy bournemouth-i bevásárlóközpont parkolójában. A 65 éves férfi majdnem egy órát töltött beszorulva az aknába, miután egyetlen arra járó ember sem volt hajlandó segíteni rajta. Egy nő még be is parkolt mellé, de tudomást sem vett a férfiról.

Clive Collins éppen az autója csomagtartóját akarta kinyitni, amikor beszakadt alatta az aknafedő, és egy másfél méter mély lyukban találta magát.

A feje, egyik lába és karja is kilógott az aknából, és kiabált is, ahogy bírt, mégsem jött segítség. Pedig legalább 30 ember ment el mellette.

Egy férfi például egyszerűen visszaintegetett neki és továbbhajtott, egy nő pedig beparkolt mellé, de tudomást sem vett róla, még csak oda sem nézett a férfira, aki egyszerűen annyit kért tőle, hogy hívjon mentőt.

A nyugdíjas férfinak végül valahogy sikerült kibányásznia mobilját a zsebéből, és maga hívta ki a mentőket.

Clive Collinst két törött bordával és törött állkapoccsal vitték kórházba, a lábán tátongó sebet pedig 43 öltéssel kellett összevarrni.

Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×