INFORÁDIÓ 

2018. március 19. hétfő
Bánk, József

Nincs több hajnali esküvő Vegasban

Infostart / InfoRádió
Az éjjel-nappal nyitva tartó esküvői kápolnáiról híres Las Vegas anyakönyvi hivatala úgy tűnik megelégelte az éjszakai munkát, és új nyitva tartási időt vezet be: jövő hét szerdától vége a késő éjjeli és hajnali esküvőknek, aki a Bűn Városában akarja kimondani a boldogító igent, annak reggel 8 és éjfél között kell ezt megtennie.

Az anyakönyvi hivatal szerint ez a kiadott házassági engedélyek kevesebb mint 4 százalékát érinti, de mintegy 200 ezer dolláros, azaz közel 43 millió forintos megtakarítást jelent évente.

Az esküvői kápolnák üzemeltetői közül azonban nem mindenki örül: a Little White Wedding Chapel munkatársa, Charlotte Richards szerint a hajnali órákban tartott esküvőket különösen a katonák, a Dél-Kaliforniából Vegasba autózó szerelmesek és a hírességek kedvelték.

"A híres emberek, ha Las Vegasba jönnek házasodni, nem szeretnek a nap közepén egybekelni, amikor minden tele van emberekkel. Szeretik a hajnali órák magányát" - véli annak az esküvői kápolnának a munkatársa, ahol Britney Spears is kimondta a boldogító igent gyermekkori barátjának, Jason Alexandernek, akivel csupán 55 órán át maradtak házasok.

A címlapról ajánljuk