eur:
392.68
usd:
366
bux:
66623.14
2024. április 26. péntek Ervin

"Jordan nem emlékszik a szexre, mert részeg volt"

Ismét viharfelhők gyülekeznek Katie Price - művésznevén Jordan - brit toplessmodell és férje, Peter André énekes házassága fölött. Katie a napokban arra panaszkodott, hogy férje nem volt hajlandó szexelni vele egy repülőgép mosdójában. A megvádolt hitves viszont alkoholizmussal váldolja partnerét.

André most megjelent önéletrajzában ugyanis azt írja: retteg Katie részegességétől. A családi problémát ország-világ előtt kiteregető férj szerint plasztikai sebész segítségével híressé vált neje teljesen megváltozik, amikor iszik.

"Attól félek, meg fog csalni, amikor benyom, mert nem tudja, mit csinál. Pedig tisztában van vele, hogy nem bírja az italt. Olyan emberré változik, akit én nem ismerek" - panaszolta André.

Szexuális feledékenység

Előfordulhat, hogy a popsztárként már nem annyira, de egy valóságshowban Jordannal nyújtott "alakításáért" ismert Peter Andrét a sértettség motiválja.

Azt állította ugyanis, hogy Jordan "nem emlékezett életünk legnagyobb szexelésére, amely az istállójában esett meg, mert olyan részeg volt."

Jordan ezek után - úgyszintén a nyilvánosság előtt - a brit bulvárújságírás bibliájában, a Sun című lap hasábjain védte meg magát.

"Nem igaz, hogy részeges lennék. Ritkán iszom. Feleség vagyok és anya. Sokat változtam a huszas éveim óta. Akkor nightclubokba jártam és megittam néha-néha egy pohárral, de akkor sem voltam alkoholista." - magyarázta Jordan, aki azért nem ment el addig, hogy apácának nevezze magát.

"Pete nem szereti, ha iszom, de ez ritkát fordul elő. Idén például csak négyszer voltam részeg és otthon nem is fogyasztok" - fejtegette Katie, aki szerint nem is engedheti meg magának az italt, mert, másnaposan nem tudna reggel felkelni a gyerekekkel.

A Sun pletykahercegnője, Victoria Newton maga is Katie védelmére kelt és azt mondta, a korábban vagány bulizós dúskeblű szépség teljesen megváltozott.

Címlapról ajánljuk
Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Dönerdiplomácia Törökországban: ezt sütötte ki a német elnök

Tíz év óta először látogatott német államfő Törökországba, miután az elmúlt években a két ország közötti kapcsolatok meglehetősen hűvössé váltak. A látogatás sikere érdekében azonban Frank-Walter Steinmeier még a törökök nemzeti ételét, a Németországban is kedvelt kebabot is bevetette.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×