INFORÁDIÓ 

2018. március 21. szerda
Benedek

Fél éves börtönbüntetést is kaphat Mel Gibson

InfoRádió / MTI
Ittas vezetésért bíróság elé állítják Mel Gibsont, aki a múlt héten antiszemita szitkokkal illette az ittas vezetése miatt Malibuban őt igazoltató rendőrt. Az Oscar-díjas színészt akár hat hónap börtönbüntetésre is ítélhetik.

Az ügyészség szerdán emelt vádat az 50 éves Mel Gibson ellen ittas vezetésért, magas véralkohol-szintért és amiért megbontott alkoholos üveget találtak a kocsijában.

Az Oscar-díjas színész akár hat hónap börtönbüntetést is kaphat, bár az első alkalommal ittasan vezető sofőrök általában ennél jóval kisebb büntetéssel is megússzák.

Az ügyészek a vádiratban nem tettek említést Gibsonnak az igazoltatáskor tanúsított viselkedéséről, amelyet később maga a színész is "megvetésre méltónak" minősített.

Mel Gibson pénteken támadt rá a vele szemben ittas vezetés miatt intézkedő rendőrre. A színész kijelentette, hogy a zsidók a felelősök a világ összes háborújáért, és megkérdezte James Mee rendőrt, Los Angeles megye alseriffjét, hogy nem zsidó-e.

A színész kedden közleményben bocsánatot kért kijelentéseiért a zsidó közösségtől, és segítséget kért alkohol-rehabilitációjához.

A címlapról ajánljuk