eur:
393.29
usd:
366.25
bux:
66861.73
2024. április 26. péntek Ervin

A világ legmenőbb szerelmespárja és David Beckham

Brad Pittet és Angelina Joliet választották a világ legmenőbb párjának. A színészekre - akiknek közös gyermeke, Shiloh két hónapja született - egy 10 ezer fős közvélemény-kutatás nyomán esett a választás.

Angelina Jolie és Brad Pitt újabb díjat söpörtek be. A hollywoodi álompárt ezúttal egy angol közvélemény-kutatás nyomán választották meg a legmenőbb párosnak.

Az elismerés persze aligha jelent túl nagy újdonságot a színészeknek, hiszen Angelina Joliet a közelmúltban szavazták meg a legszexisebb anyának, míg Brad Pitt lett a Legédesebb Apuci.

Az egyik neves angol butiklánc által végzett felmérés győztesei között található még többek között David Beckham (A legszexisebb futballista a világbajnokságon), Keira Knightley (A legszexisebb angol nő).

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

Gigantikus amerikai fegyvercsomag készül Ukrajnának, hátrébb vonják az Abrams tankokat a frontról – Háborús híreink pénteken

A Politico értesülései szerint az Egyesült Államok pénteken egy 6 milliárd dolláros fegyvercsomagot jelenthet be Ukrajnának a nemrég elfogadott 60,8 milliárd dolláros keretből. A csomag tartalmaz majd Patriot légvédelmi rakétákat, tüzérségi lőszert, drónokat, drón elleni fegyvereket, illetve levegő-levegő rakétákat vadászgépekhez. Az AP két amerikai forrásra hivatkozva arról ír, hogy az ukránok hátrébb vonták a frontvonalról az amerikai Abrams tankokat, mivel az orosz drónok könnyen észreveszik és megtámadják őket.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×