eur:
389.36
usd:
362.79
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Pert nyert a "veszélyesen vékony" sztár

A legtöbb nő boldog lenne, ha a bikiniszezon előtt fogyna egy kicsit. A sztárok ebben is különböznek az átlagemberektől. Néha perre mennek azért, mert egyes lapok betegségnek tulajdonítják (egyébként a média által elvárt) soványságukat.

A legújabb híresség Kate Hudson amerikai színésznő, aki rágalmazás miatt beperelt egy amerikai bulvárlapot, amiért azt írta róla, hogy veszélyesen vékony.

A lap akkor azt írta a 27 éves színésznőról, hogy rendellenesen étkezik. Össze is veszett már édesanyjával, Goldie Hawnnal egy 2005-ben készült fotó miatt, amely "fájdalmasan vékonynak" láttatja a színésznőt.

A filmcsillag, és édesanyja megnyerte a pert. Ügyvédjük azzal érvelt, hogy a Kate Hudsonről kialakított kép rossz fényt vet a színésznőre, holott az abban az időszakban készült más fényképeken már ragyogóan néz ki.

Az egyik divatmagazin korábbi főszerkesztője, Marcelle D'Argy-Smith arra az elletmondásra mutatott rá, hogy míg a hírességeken nagyon nagy a nyomás az alakjuk megőrzése miatt, addig sokszor éppen emiatt vádolják meg őket étkezési rendellenességgel.

Korábban Victoria Beckham, Teri Hatcher, Lindsay Lohan és Keira Knightley is támadások kereszttüzébe került.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×