eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Összeroncsolódott személygépkocsi az Árpád hídon, ahol összeütközött három autó 2024. július 3-án. A balesetben hárman életüket vesztették.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Megrázó videó került elő az Árpád hídi tragédiáról

A felvételen jól látható, hogy a lopott taxival a forgalommal szemben közlekedő sofőr nagyon gyorsan hajt.

Újabb megrázó felvétel került nyilvánosságra a szerda este történt, tragikus kimenetelű Árpád hídi autós balesetről, melyet egy arra közlekedő kocsi fedélzeti kamerája rögzített. A videót az Autópályán láttam YouTube-csatorna juttatta el a Blikk szerkesztőségének, amelyből egyértelműen kivehető, hogy a forgalommal szemben közlekedő taxit vezető drogos ámokfutó nagyon gyorsan hajt.

A felvételt látva az is kiderül, hogy egy mentőautó már a baleset után 25 másodperccel ott volt a helyszínen.

Ahogy arról az Infostart is beszámolt, három gépkocsi ütközött össze szerda éjszaka az Árpád híd közepén, és a baleset következtében három ember életét vesztette, négy embert pedig kórházba szállítottak. Csütörtök délelőtt a Budapesti Rendőr-főkapitányság megerősítette, hogy egy 43 éves férfi lopott taxival okozta a súlyos balesetet. Nemcsak az elkövető, hanem a taxival összeütköző Suzuki két utasa is meghalt.

A balesetet okozó férfihez már szerda reggel kivonultak a rendőrök, akiket a szomszédok értesítettek arról, hogy zavartan viselkedik, mert vélhetően kábítószert fogyasztott. A járőrök drogtesztet végeztettek el a férfivel, és eljárás indult ellene, de végül elengedték, mert nem álltak fenn az őrizetbe vétel feltételei.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×