eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Sérült taxi az Árpád hídon, ahol összeütközött három autó 2024. július 3-án. A balesetben hárman életüket vesztették.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Újabb borzalmas baleset történt az éjjel az Árpád hídon - képek

Három gépkocsi ütközött össze Budapesten, az Árpád híd Pestről Budára vezető oldalán szerdán késő este, a balesetben hárman meghaltak és többen megsérültek - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Az elsődleges adatok szerint egy forgalommal szemben közlekedő autós több autónak nekiütközött az Árpád híd Pestről Budára tartó oldalán szerdán este 22 óra körül. A rendőrök a hídnak ezt az oldalát a műszaki mentés idejére lezárták.

Budapest, 2024. július 4.
Sérült járművek az Árpád hídon, ahol összeütközött három autó 2024. július 3-án. A balesetben hárman életüket vesztették.
MTI/Mihádák Zoltán
Sérült járművek az Árpád hídon, ahol az éjjel összeütközött három autó. MTI/Mihádák Zoltán

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság korábban azt közölte, hogy a tűzoltók a járművekbe szorult utasokat feszítővágóval szabadították ki. Az áldozatok mellett négy sérültet vittek kórházba.

Budapest, 2024. július 4.
Sérült járművek az Árpád hídon, ahol összeütközött három autó 2024. július 3-án. A balesetben hárman életüket vesztették.
MTI/Mihádák Zoltán
A három ember áéletét követelő baleset helyszíne az Árpád hídon. MTI/Mihádák Zoltán

A legfrisseb hírek szerint egy lopott taxival okozták a balesetet. A Baleset-info nevű Facebook-oldalra hivatkozva a mandiner.hu azt írta, a balesetet egy elrabolt taxival okozhatták. Információik szerint

a forgalommal szemben haladó férfi menekült,

miután a híd budai hídfőjénél erőszakkal elvett egy taxit a tulajdonosától. A sofőr frontálisan ütközött a Népfürdő utca felől szabályosan érkező Suzuki Ignisszel, amely megpördült, ekkor pedig a mögötte érkező Skoda kombi taxi is belerohant a Suzukiba.

A BKK Facebook-oldalán azt jelentette, hogy helyreállt az 1-es villamos közlekedése.

Ismert, épp egy évvel ezelőtt szintén az Árpád hídon történt egy tragikus baleset. Egy 26 éves kerékpáros életét vesztette, amikor egy 690 lóerős Mercedes-AMG az Árpád hídon haladt a budai irányba, egyes állítások szerint versenyzett egy másik autóval. A sofőr elvesztette az uralmát az autó felett, majd többször megpördült, és átszakítva a szalagkorlátot elgázolta a szabályosan haladó biciklist.

Az eset után több irányból is felmerült, hogy a hasonló eseteket szigorúbban kellene kezelni, a gázoló azonban jelenleg is szabadon mozoghat Budapesten.

Címlapról ajánljuk
Kutatás: tévhit, hogy tömegesen vándorolnak ki a magyarok külföldre

Kutatás: tévhit, hogy tömegesen vándorolnak ki a magyarok külföldre

Az Eurostat adatai is alátámasztják, hogy a külföldre költöző magyarok aránya nem kirívó, Magyarország az uniós rangsor középmezőnyéhez tartozik – mondta az InfoRádióban az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány junior kutatója. Horváth Sebestyén ugyanakkor hozzátette: tavaly megfordult egy hét éven át tartó tendencia, ugyanis 2023-ban már kevesebben jöttek haza külföldről, mint amennyien kivándoroltak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×