eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 16. vasárnap Jusztin
Ungár Péter, az LMP (b) és Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd parlamenti képviselője beszélget, mellette frakciótársa, Bangóné Borbély Ildikó az Országgyűlés alakuló ülésének kezdete előtt 2018. május 8-án.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Ungár Péter elárulta, kinek ajánlja Karácsony Gergelyt

A Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltségét támogató LMP társelnöke szerint a regnáló városvezető a felelősségáthárítók jelöltje.

Ungár Péter LMP-frakcióvezető és -társelnök csütörtökön Facebook-bejegyzésben reagált Karácsony Gergely főpolgármester azon véleményére, hogy nincs szükség BKK-rendészetre, amelynek felállítását viszont az LMP által is támogatott főpolgármester-jelölt, Vitézy Dávid sürgeti.

Karácsony Gergely szerint Vitézy Dávid összemossa a hajléktalanokat az erőszakos emberekkel, és veszélyesnek is nevezte a javaslatot, mert szerinte nem lehet megcsinálni, hogy amikor valaki megnyom egy gombot a tömegközlekedésben, akkor kijön a rendőr - olvasható az Index cikkében.

"Elsőre csak elküldte a fenébe Vitézy Dávidot, pusztán a felvetésért, most már legalább odáig eljutottunk, hogy a főpolgármester reagál a kampányban egy tartalmi felvetésre. Bár az állítása annyi, hogy nincs itt semmi látnivaló" - olvasható a párttárselnök posztjában.

Ungár Péter arra is rámutatott, hogy a fővárosi rendészet nem képes ellátni a feladatot, sőt egyre kevésbé az, hiszen az elmúlt években 203-ról 145-re csökkent a létszáma, erre pedig a regnáló főpolgármester szerinte nem adott magyarázatot.

"Aki rajong a sértett Facebook-posztokért és felelősséghárításért, annak meleg szívvel ajánlom Karácsony Gergelyt" - írta még.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×