eur:
388.36
usd:
359.53
bux:
68485.5
2024. május 29. szerda Magdolna
Nyitókép: Facebook/Borbély Lénárd

Egy időre bezár Budapest egyik legnagyobb strandja, egy duna-parti szakaszra se lehet lemenni - képek

A viharok miatt károk keletkeztek benne, nem lehetne biztonságosan megnyitni a látogatók előtt. A Kis-Duna partján is olyan állapotok vannak, hogy az emberek távol maradására szólított fel a kerületvezető.

Borbély Lénárd csepeli polgármester a Facebookon közölte szombaton, hogy a vihar hatalmas károkat okozott a kerület számos pontján, mások mellett a csepeli strandon is. Utóbbi helyszínen fák dőltek ki, vagy dőltek meg annyira, hogy épületeket veszélyeztetnek.

A strand vezetőségével ezért úgy döntöttek, hogy a fürdőzők biztonsága érdekében, a helyreállítási munkák befejezéséig, a Csepeli Strandfürdő zárva tart.

A nyitás idejéről később adnak tájékoztatást.

A szombat hajnali vihar okozta károk felmérése még mindig tart. A vihar különösen nagy pusztítást okozott a Kis-Duna-parton - tudósított Borbély Lénárd vasárnap reggel.

"Kollégáim erőn felül folyamatosan azon dolgoznak, hogy a területet mielőbb újra birtokba vehessék a csepeliek. Ezúton szeretnénk mindenkit fokozottan arra kérni, hogy amíg a Kis-Duna-part környezetét biztonságossá nem tesszük, addig ne látogassanak le saját biztonságuk, illetve a munkavégzés biztosítása érdekében" - üzent a lakosságnak a polgármester.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.30. csütörtök, 18:00
Cseh Katalin
a Momentum elnökségi tagja és EP-képviselőjelöltje
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×