eur:
368.56
usd:
344.69
bux:
48287.25
2023. június 6. kedd Cintia, Norbert
Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter (j) és Karácsony Gergely főpolgármester az M3-as metróvonal újabb két állomásának az átadóünnepségén a felújított Arany János utcai állomásán 2023. március 20-án. Átadták a budapesti 3-as metró megújult Arany János utcai és Nyugati pályaudvari állomását; a felújítás költségeinek hozzávetőleg kétharmada uniós, egyharmada pedig hazai forrás.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Karácsony Gergely bejelentést tett a jövőjéről

Újraindul a főpolgármesteri székért Karácsony Gergely. Budapest első embere az önkormányzati választások többi baloldali jelöltről is beszélt.

A főpolgármestert a Hír TV a M3-as metró felújításakor tartott ünnepélyes átadón (amelyről mi is beszámoltunk) kérdezte. Karácsony Gergely arról beszélt a rövid interjúban, hogy a felmérések szerint ő a legnépszerűbb ellenzéki politikus Budapesten, majd kérdésre válaszolva igennel felelt arra, hogy újraindul-e 2024-ben.

Az összeállításban kiemelik, hogy a többi fővárosi ellenzéki indulóról már egyeztetne, ahogy fogalmazott, "ne egy politikai alku legyen a jelöltek kiválasztása".

Azt szeretné, hogy a "legjobb jelöltet találják meg, az másodlagos kérdés, hogy ezt milyen formában teszik majd". Ezzel az újbóli előválasztásra vonatkozó kérdés elől tért ki Karácsony Gergely.

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: eddig nem sikerült jól Milák Kristóf vb-felkészülése, de nála ez nem számít
Exkluzív

Sós Csaba: eddig nem sikerült jól Milák Kristóf vb-felkészülése, de nála ez nem számít

Nem vállal újabb számokat a júliusi fukuokai világbajnokságon az olimpiai bajnok úszó, mert a felkészülésének az utolsó időszakai nem sikerült jól Sós Csaba szerint. A szövetségi kapitány részleteket nem akart elárulni, de hozzátette, Milák Kristóf 2020-ban három héttel a súlyos Covid-megbetegedés után is képes volt világklasszis úszásra.
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Minimális emelkedéssel zártak a Wall Streeten

Minimális emelkedéssel zártak a Wall Streeten

Tegnap egy mérsékeltebb hangulatromlás volt megfigyelhető a tőzsdéken, a nap végére Európa és az USA is lefordult. Utóbbiban részben az is szerepet játszott, hogy az Apple a napon belüli történelmi csúcs után esni kezdett, miután a cég bemutatta új AR-headsetjét, amelynek ára 3500 dollár - magasabb, mint amire sokan számítottak. Ezt követően ma az ázsiai tőzsdéken vegyes mozgásokat láttunk, és Európában is folytatódnak a bizonytalan mozgások, így csak minimális elmozdulásokat látni. Ugyanez mondható el az Egyesült Államokról is, ahol a kezdeti esést később mérsékelt emelkedés váltotta fel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×