eur:
385.33
usd:
354.92
bux:
0
2024. május 22. szerda Júlia, Rita
Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke sajtótájékoztatót tart Az önkormányzati választások értékelése címmel a párt budapesti központi irodája sajtótermében 2019. október 14-én. A pártelnök úgy látja, az ellenzéki oldalon nincs alternatívája a legszélesebb körű együttműködésnek.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Gyurcsány Ferenc: nem dolga egy pártnak televíziót csinálni, de...

...a DK mégis elindítja a maga televízióját. Erről posztolt a volt miniszterelnök.

Gyurcsány Ferenc szerint nem dolga egy pártnak, hogy tévét hozzon létre, mert "a cipész maradjon a kaptafánál", de a volt kormányfő úgy gondolja, mivel a köztelevízió "kormánypárti propagandát sugároz", és a kereskedelmi tévék "túlnyomó többsége is ezt követi", válaszkísérletként pártja, a Demokratikus Koalíció saját online csatornát épít, hogy közvetlenül mondhassa el választóinak, mit gondol és képvisel.

"Nincs sikeres politika, ha nem jutsz el a választókhoz, márpedig a magyar ellenzék ebben a helyzetben, ha megszakad se éri el választóinak jelentős részét. Mert a köznyilvánosság intézményei nem teszik tisztességesen a dolgukat" - írja Gyurcsány Ferenc a DK TV indítása kapcsán a Facebookon.

A DK TV-ből azt tudják meg a követők, hogy a párt mit gondol a világról, "színes formában".

Péntek estére (18.00) máris "izgalmas műsort" ígér, és hetente lesznek majd adások. A YouTube-on és a Facebookon lesz elérhető.

Címlapról ajánljuk
Havasi Katalin az oltásellenes lobbiról: egy szűk, de hangos csoport akciózik

Havasi Katalin az oltásellenes lobbiról: egy szűk, de hangos csoport akciózik

A Magyar Gyermekorvosok Társaságának főtitkára szerint az oltásellenes mozgalmak célja, hogy megrendítsék a szülők bizalmát a védőoltásokban, pedig bizonyítottan nem okoznak maradandó károsodásokat. Havasi Katalin az InfoRádióban elmondta: a nagyobb problémát a szomszédos országok jelentik, ahonnan behurcolhatók bizonyos, akár járvánnyal is fenyegető betegségek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×