eur:
392.9
usd:
366.56
bux:
66540.3
2024. április 25. csütörtök Márk
Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke, volt szocialista miniszterelnök beszédet mond a Demokratikus Koalíció (DK) XI. kongresszusán és ellenzéki előválasztási kampánynyitó rendezvényén a Kongresszusi Központban 2021. augusztus 29-én.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Saját televíziót indít a Demokratikus Koalíció

Pénteken kezdi meg működését a Demokratikus Koalíció saját televíziója, amely egyelőre a Facebookon érhető el.

Szerdán hivatalosan is bejelentette a Demokratikus Koalíció, hogy saját televízióval gyarapodik – írja a hirado.hu.

Gyurcsány Ferenc pártelnök és Kálmán Olga parlamenti képviselő is megosztotta a Facebookon a következő üzenetet: „Lehullt a lepel. A Demokratikus Koalíció december 2-án 18 órakor elindítja az online tévéjét.”

A DK TV egyelőre a Facebookon található meg.

A portál emlékeztet arra, hogy Gyurcsány Ferenc pártelnök, a DK és a hozzá közelálló portálok is hetek óta arra célozgatnak, hogy decemberben elindul saját tévéjük. Ez egy újabb nagy lépés afelé, hogy Gyurcsány Ferenc és pártja megerősítsée vezető szerepét az ellenzékben.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg

Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg

Hosszas huzavonát követően az amerikai képviselőház végül elfogadta az Ukrajnának szánt gigantikus, mintegy 60,8 milliárd dollárnyi segélycsomagot. A hírek szerint a nyugati fegyverek gyorsan a frontra érkezhetnek, hozzájárulva ezzel az ukrán csapatokat érintő súlyos ellátási problémák enyhítéséhez. Kijev azonban egy olyan nehézséggel küzd, amelyen nem tud segíteni Washington sem, ez pedig a harcoló alakulatokat érintő létszámhiány gondja.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×