eur:
390.9
usd:
360.09
bux:
73174.1
2024. július 27. szombat Liliána, Olga
Gyurcsány Ferenc, a párt elnöke, volt szocialista miniszterelnök beszédet mond a Demokratikus Koalíció (DK) XI. kongresszusán és ellenzéki előválasztási kampánynyitó rendezvényén a Kongresszusi Központban 2021. augusztus 29-én.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Saját televíziót indít a Demokratikus Koalíció

Pénteken kezdi meg működését a Demokratikus Koalíció saját televíziója, amely egyelőre a Facebookon érhető el.

Szerdán hivatalosan is bejelentette a Demokratikus Koalíció, hogy saját televízióval gyarapodik – írja a hirado.hu.

Gyurcsány Ferenc pártelnök és Kálmán Olga parlamenti képviselő is megosztotta a Facebookon a következő üzenetet: „Lehullt a lepel. A Demokratikus Koalíció december 2-án 18 órakor elindítja az online tévéjét.”

A DK TV egyelőre a Facebookon található meg.

A portál emlékeztet arra, hogy Gyurcsány Ferenc pártelnök, a DK és a hozzá közelálló portálok is hetek óta arra célozgatnak, hogy decemberben elindul saját tévéjük. Ez egy újabb nagy lépés afelé, hogy Gyurcsány Ferenc és pártja megerősítsée vezető szerepét az ellenzékben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Nagyot mentek az amerikai tőzsdék

Felemás hangulatban telt a kereskedés reggel Ázsiában, de az európai tőzsdéken már látszik némi hangulatjavulás a hét korábbi részében látott eséshez képest. Megérkeztek ma a havi amerikai PCE-adatok, amelyek a várakozásoknak megfelelően az infláció további lassulását mutatták, ám mivel a tegnap megjelent második negyedéves adat már magában foglalta a júniust is, így nagy meglepetése nem lehetett számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×