INFORÁDIÓ
2021. szeptember 27. hétfő
Adalbert

kórházparancsnok

operatív törzs

koronavírus

Érkezéskor megmérik egy nő testhőmérsékletét a nyíregyházi Jósa András Oktatókórházban kialakított oltóponton 2021. május 9-én.

Változás a korházparancsnokoknál

Infostart

Mindaddig szünetel a tevékenységük, ameddig az operatív törzs másképpen nem dönt – módosította a kormány a korábbi rendeletét.

A Magyar Közlönyben ismertetett új szabály szerint mindaddig szünetel az országos kórházfőparancsnok és országos kórházfőparancsnok-helyettes, valamint a kórházparancsnokok kórházparancsnoki és intézményparancsnoki tevékenysége, ameddig annak felfüggesztéséről nem dönt az operatív törzs.

Ha az operatív törzs rendelkezése szerint a parancsnokok tevékenységét folytatni kell, akkor a rendészetért felelős miniszter a döntésről a következő ülésén tájékoztatja a kormányt. A tevékenység folytatásának az operatív törzs által meghatározott időpontját a rendészetért felelős miniszter haladéktalanul közzéteszi a Magyar Közlönyben.

A Napi.hu emlékeztet, hogy a mostani rendelet felülírja a kormány június 30-án hozott döntést, amely szerint a kórházparancsnokok tevékenysége szeptember 15-ig szünetelt.

Nyitókép: Balázs Attila
A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018