eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 29. szombat Péter, Pál
Nyitókép: Infostart

Új tantervi rend az SZFE-n

Februárban pótolható lesz az első félév.

A Színház- és Filmművészeti Egyetem vezetése új tantervi rendet készített, és erről levélben értesítette a diákokat - írta a Színház Online.

Mint közölték, az új tantervi rend lehetővé teszi a hallgatók számára a 2020/2021-es tanév őszi szemeszterében elmaradt tanegységek utólagos teljesítését, valamint a tavaszi szemeszterre tervezett tanegységek akadálytalan felvételét és teljesítését a járványügyi helyzet, a hallgatói blokád és a sztrájk ellenére is.

2021. február 1-től 19-ig pótolható lesz az őszi félév, majd február 22. és március 19. között tartanák meg a vizsgákat. A "valódi" tavaszi félév március 22-től kezdődne, és június végéig tartana.

Az oktatást október végén függesztették fel, ám ezt később Aáry-Tamás Lajos, az oktatási jogok biztosa törvénysértőnek nevezte. A hallgatói blokád november 10-ig tartott szeptember elejétől.

Címlapról ajánljuk

Meddig lehetnek még kint az utcákon a választási plakátok? – a szakértő válaszol

A kampány ideje alatt nemcsak plakátokat, hanem rengeteg tapétát, matricát is kitettek az aktivisták, amelyeknek az eltávolítása nem egyszerű feladat, de ha nem történik meg, bírság is járhat érte – mondta az InfoRádióban a Jegyzők Országos Szövetségének elnöke.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×