eur:
388.94
usd:
363.4
bux:
68124.38
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Karácsony Gergely megválasztott főpolgármester (j) az önkormányzati választások eredményváró rendezvényén a budapesti 400 Bárban 2019. október 13-án.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Elmondta Karácsony Gergely, mi lesz az első dolga - videó

Budapest megválasztott polgármestere azt mondta, új alapokra akarja helyezni Budapest és a kormány viszonyát, ezért első dolga lesz hogy találkozót két a mniszterelnöktől. Orbán Viktor miniszterelnök a választás éjszakáján azt mondta, hogy készen áll a főváros új vezetésével való együttműködésre.

Karácsony Gergely a 444.hu portálnak nyilatkozott erről, mint mondta úgy gondolja, hogy a főpolgármesternek kötelessége keresni a kormánnyal az együttműködés lehetőségét.

Orbán Viktor miniszterelnök a választás éjszakáján egyebek között arról beszélt, hogy készen áll a főváros új vezetésével való együttműködésre. A kormányfő mindenkinek gratulált, aki szavazott, aki elindult és nyert a választásokon.

"Nagy és nyílt politikai csata volt, olyan, amilyennek egy pártok közötti versenyre épülő demokráciában lennie kell"

- értékelt a miniszterelnök.

Az önkormányzati választásokról készült összes cikkünket elolvashatja ITT.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×