INFORÁDIÓ
2022. június 29. szerda
Péter, Pál

lezárás

forgalom

közlekedés

március 15.

Kokárda az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 169. évfordulója alkalmából rendezett állami ünnepségen a fővárosi Múzeumkertnél 2017. március 15-én.

Március 15-ei lezárások - íme minden információ, térképpel

Infostart

Főként a budai Vár, az I. és az V. kerületi rakparti szakaszok, az Andrássy út, a Kossuth tér, a Múzeum körút és a Bajcsy-Zsilinszky út környéke érintett. Térképes összeállítás.

A március 15-ei nemzeti ünnepen már előző estétől számos helyen várható forgalomkorlátozás a fővárosban, és nem egy helyen március 16-án is kitart a lezárás. A korlátozások az I., V., VI., VIII. és XIV. kerületeket érintik - a Police.hu portálon megjelent összeállítások alapján.

Megállni tilos az alábbi helyeken

  • a Várban: március 14-én 6 órától 15. éjfélig az I. kerületi Dísz téren, a Tárnok utca mindkét oldalán, a Szentháromság téren, a Hess András téren, az Úri utca mindkét oldalán, a Szentháromság utca mindkét oldalán, az Országház utca mindkét oldalán, a Fortuna köz mindkét oldalán az Országház utcától a Fortuna utcáig, a Fortuna utca mindkét oldalán, a Táncsics Mihály utca mindkét oldalán, a Lovas út mindkét oldalán.

15-én 0 órától 16-án hajnali fél 5-ig zárva lesz

  • a Múzeum körút környéke: a Bródy Sándor utca, a Pollack Mihály tér, a Múzeum utca

15-én reggel 9-től 25 órán át

  • Alkotmány utca, a Bajcsy-Zsilinszky út az Alkotmány utca és a Deák tér között, a Károly körút,

16-án 10-15 óráig

  • Andrássy út, Dózsa György út (Podmaniczky utca-Városligeti fasor), Kós Károly sétány (Hermina út- Hősök tere), Olof Palme sétány Hősök tere felé eső szakasza, Állatkerti körút

Ezen útszakaszokon és környékükön megállni is tilos.

Ugyanígy tilos megállni továbbá:

  • a Gyorskocsi utca mindkét oldalán a Nagy Imre tér és a Kacsa utca között, a Fő utca mindkét oldalán a Markovits Iván utca és a Vám utca között, a Csillaghegyi út mindkét oldalán a Fehérítő út és a Csillaghegyi út 15-17. szám között, a Széchenyi felső rakparton az Olimpiai parknál lévő parkolóban, a Zoltán utca mindkét oldalán a Nádor utca és a Szabadság tér között, a Ferenczy István utca páros oldalán a Magyar utca és a Károlyi utca között, a Széchenyi téren az Magyar Tudományos Akadémia előtti nagy parkoló Magyar Tudományos Akadémia felőli 3 parkoló sávjában, a Lendvay utca páros oldalán a Rippl-Rónai utca és a Dózsa György út között, a Trefort utca mindkét oldalán, a Lónyay utca mindkét oldalán az Erkel utca és a Török Pál utca között, a Bem felső rakpart mindkét oldalán a Vitéz utca és a Bem tér között, a Bem téren körben, a Szőlő utca mindkét oldalán a Nagyszombat utca és a Viador utca között, a Viador utca páratlan oldalán a Szőlő utca felől a Pacsirtamező utca felé 10 méter hosszon, a Magyar utca mindkét oldalán a Kecskeméti utca a Kossuth Lajos utca között, a Henszlmann Imre utca mindkét oldalán az Egyetem tér és a Magyar utca között, a Semmelweis utca páratlan oldalán a Vármegye utca és a Kossuth Lajos utca között, az Oktogon tér 2. szám előtt, a Bajcsy-Zsilinszky út mindkét oldalán az Alkotmány utca és a Deák tér között, a Károly körút mindkét oldalán, a Múzeum körút mindkét oldalán.

A felsorolt területeken átmeneti teljes lezárásokra is sor kerül 14-én estétől 16-a délutánig.

Nyitókép: Kovács Tamás
A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018