eur:
393.12
usd:
367.3
bux:
65939.26
2024. április 24. szerda György
Kokárda az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 169. évfordulója alkalmából rendezett állami ünnepségen a fővárosi Múzeumkertnél 2017. március 15-én.
Nyitókép: Kovács Tamás

Március 15-ei lezárások - íme minden információ, térképpel

Főként a budai Vár, az I. és az V. kerületi rakparti szakaszok, az Andrássy út, a Kossuth tér, a Múzeum körút és a Bajcsy-Zsilinszky út környéke érintett. Térképes összeállítás.

A március 15-ei nemzeti ünnepen már előző estétől számos helyen várható forgalomkorlátozás a fővárosban, és nem egy helyen március 16-án is kitart a lezárás. A korlátozások az I., V., VI., VIII. és XIV. kerületeket érintik - a Police.hu portálon megjelent összeállítások alapján.

Megállni tilos az alábbi helyeken

  • a Várban: március 14-én 6 órától 15. éjfélig az I. kerületi Dísz téren, a Tárnok utca mindkét oldalán, a Szentháromság téren, a Hess András téren, az Úri utca mindkét oldalán, a Szentháromság utca mindkét oldalán, az Országház utca mindkét oldalán, a Fortuna köz mindkét oldalán az Országház utcától a Fortuna utcáig, a Fortuna utca mindkét oldalán, a Táncsics Mihály utca mindkét oldalán, a Lovas út mindkét oldalán.

15-én 0 órától 16-án hajnali fél 5-ig zárva lesz

  • a Múzeum körút környéke: a Bródy Sándor utca, a Pollack Mihály tér, a Múzeum utca

15-én reggel 9-től 25 órán át

  • Alkotmány utca, a Bajcsy-Zsilinszky út az Alkotmány utca és a Deák tér között, a Károly körút,

16-án 10-15 óráig

  • Andrássy út, Dózsa György út (Podmaniczky utca-Városligeti fasor), Kós Károly sétány (Hermina út- Hősök tere), Olof Palme sétány Hősök tere felé eső szakasza, Állatkerti körút

Ezen útszakaszokon és környékükön megállni is tilos.

Ugyanígy tilos megállni továbbá:

  • a Gyorskocsi utca mindkét oldalán a Nagy Imre tér és a Kacsa utca között, a Fő utca mindkét oldalán a Markovits Iván utca és a Vám utca között, a Csillaghegyi út mindkét oldalán a Fehérítő út és a Csillaghegyi út 15-17. szám között, a Széchenyi felső rakparton az Olimpiai parknál lévő parkolóban, a Zoltán utca mindkét oldalán a Nádor utca és a Szabadság tér között, a Ferenczy István utca páros oldalán a Magyar utca és a Károlyi utca között, a Széchenyi téren az Magyar Tudományos Akadémia előtti nagy parkoló Magyar Tudományos Akadémia felőli 3 parkoló sávjában, a Lendvay utca páros oldalán a Rippl-Rónai utca és a Dózsa György út között, a Trefort utca mindkét oldalán, a Lónyay utca mindkét oldalán az Erkel utca és a Török Pál utca között, a Bem felső rakpart mindkét oldalán a Vitéz utca és a Bem tér között, a Bem téren körben, a Szőlő utca mindkét oldalán a Nagyszombat utca és a Viador utca között, a Viador utca páratlan oldalán a Szőlő utca felől a Pacsirtamező utca felé 10 méter hosszon, a Magyar utca mindkét oldalán a Kecskeméti utca a Kossuth Lajos utca között, a Henszlmann Imre utca mindkét oldalán az Egyetem tér és a Magyar utca között, a Semmelweis utca páratlan oldalán a Vármegye utca és a Kossuth Lajos utca között, az Oktogon tér 2. szám előtt, a Bajcsy-Zsilinszky út mindkét oldalán az Alkotmány utca és a Deák tér között, a Károly körút mindkét oldalán, a Múzeum körút mindkét oldalán.

A felsorolt területeken átmeneti teljes lezárásokra is sor kerül 14-én estétől 16-a délutánig.

Címlapról ajánljuk
Újabb őrizetbevétel Németországban: egy EP-képviselő asszisztense dolgozhatott Kínának

Újabb őrizetbevétel Németországban: egy EP-képviselő asszisztense dolgozhatott Kínának

Kína javára végzett kémtevékenység gyanújával vettek őrizetbe egy embert a karlsruhei szövetségi főügyész utasítására. Az eset különbözik a korábbi háromtól, ezúttal ugyanis egy parlamenti párt európai parlamenti képviselőjének legközelebbi munkatársáról van szó. Kína berlini nagykövetsége visszautasította a vádakat.

A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában - szakértők az Arénában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Jelentési nagyüzem a tőzsdéken, a Teslára szegeződnek a szemek

Jelentési nagyüzem a tőzsdéken, a Teslára szegeződnek a szemek

Hangulatjavulással indult a hét a tőzsdéken, tegnap világszerte felpattantak a tőzsdék a korábbi hetekben tapasztalt esés után. A momentum a mai nap kitartott, Ázsiában nagyrészt emelkedtek a vezető részvényindex és Európában is határozott emelkedést lehet látni, valamint az USA-ban is folytatódott az erősödés. Közben felpörögtek az események mind makrogazdasági, mind gyorsjelentési fronton: itthon az MNB kamatdöntést tartott, és a nap folyamán sorban érkeztek a BMI adatok Európából és az Egyesült Államokból; közben a befektetők a vállalati gyorsjelentésekre figyelnek, a Spotify árfolyama például nagyot ugrott a vártnál jobb eredmények után, de a zárás után érkezik majd a Tesla is, amelyről még a jelentést megelőzően technikai elemzést készítettünk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×