eur:
393.63
usd:
364.79
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Deutsch Tamás: a szalonnácik és a posztkommunisták mégis összejöttek

Deutsch Tamás nem tart attól, hogy kinövik magukat azok a civil szervezetek, amelyek a kormányellenes tüntetéseket szervezik.

A túlóratörvény elfogadása óta történtekről kérdezte Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti (EP-) képviselőt a HírTV. Deutschot egyáltalán nem lepi meg a hazai ellenzék viselkedése, de fél évvel ezelőtt még nem gondolta volna, hogy Gyurcsány Ferenc és a Jobbik közösen tesz esküt.

„Az az igazság, hogy ez egy Soros György által írt színjáték – kezdte az EP-képviselő. – Nem hiszem, hogy fél évvel ezelőtt lett volna ember, aki azt mondja, Gyurcsány és a Jobbik közösen tesz esküt, de a szalonnácik és a posztkommunisták csak összejöttek.”

Deutsch azt mondta, hogy az ellenzék „kapuzárási pánikban” szenved a májusi európai parlamenti választások előtt.

„Az elmúlt hónapokban láttuk, hogy Európában a bevándorláspárti és a bevándorlást ellenző erők állnak egymással szemben” – mondta Deutsch Tamás, aki szerint a terv kigondolója, rendezője Soros György, aki a civil szervezeteket használja a végrehajtáshoz.

Címlapról ajánljuk

A lelki álomkórtól óv Ferenc pápa a keresztút meditációjában

Az elnyomástól és igazságtalanságtól megalázott Krisztusok, a háború őrültsége miatt mosolyukat vesztett gyermekek és a bántalmazást elszenvedő nők a főszereplői a nagypéntek esti keresztút állomásain elhangzó meditációknak, melyeknek szövegét első alkalommal Ferenc pápa írta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×