eur:
392.46
usd:
367.17
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Bernd Storck újra megmagyarázza

Bernd Storck újra megmagyarázza

Magunkat vertük meg - mondja a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

"A találkozó elején balszerencsés gólt kaptunk, onnantól kezdve roppant nehéz dolgunk volt. Az a gól megzavart bennünket, ráadásul a második svájci találatnál is balszerencsénk volt, hiszen a labda megpattant Bese Barnabás lábán.

A mérkőzésnek onnantól gyakorlatilag vége volt"

- összegezte a Nemzeti Sportban az 5-2-es vereséggel zárult Svájc elleni világbajnoki selejtezőt Bernd Storck. A szövetségi kapitány elárulta, zárt, stabil védekezést terveztek, játszani akartak, sikeres kontraakciókat vezetni, gólokat lőni.

"Sajnos látni kell,

az európai élvonalhoz tartozó csapatokkal nem vagyunk egy szinten,

de ettől függetlenül láttam pozitívumokat" - mondta a német futballszakember, és példaként a két magyar gólt említette, amelyekre szerinte rászolgáltak. 

Kedden a Feröer-szigetek ellen lép pályára az utolsó kvalifikációs mérkőzésén a nemzeti együttes, és komolyan veszik a tét nélküli meccset. Szándékosan töltötték az éjszakát Bázelben, nem akartak sietni, kapkodni, mert különös jelentősége lesz a frissességnek.

"Feröer ellen fontos mérkőzés vár ránk, a Groupama Arénában játszunk, telt ház előtt, muszáj győznünk. Dzsudzsák Balázs visszatérhet a csapatba, az ő jelenléte sokat számít. Döntetlenben nem is gondolkodunk, egyértelműen győzelemre játszunk" - ismerte terveit Bernd Storck.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 14:15
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×