eur:
394.74
usd:
363.8
bux:
65490.33
2024. március 19. kedd Bánk, József

Eladási rekordokat dönt a Mein Kampf

Eladási rekordokat dönt Norvégiában egy életrajzi sorozat Mein Kampf címmel megjelent negyedik kötete, amelynek címén kívül azonban semmi köze nincs Adolf Hitler művéhez.

Az oslói Oktober Kiadó tájékoztatása szerint a könyv eddig 200 ezer példányban kelt el, ez a Norvégiánál majd húszszor népesebb Németországban négymillió eladott kötetet jelentene, Magyarországon pedig - ahol mintegy kétszer annyian élnek mint az északi államban - ez több mint 400 ezres példányszám volna.

A Mein Kampf a 41 éves Karl Ove Knausgard író életrajzi sorozatának negyedik, a kritikusok által magasztalt kötete. A sorozatot az Aftenposten című lap a szöveg "ellenállhatatlan ereje, sokoldalúsága, gazdagsága és megrázó jellege" miatt dicsérte, míg a Klassekampen példanélküli egzisztenciális irodalmi élményként méltatta.

A sorozat első három kötete az utóbbi fél évben jelent meg, a hátralévő két könyv várhatóan év végéig lát napvilágot.

A sorozat német fordítása leghamarabb 2011-ben készülhet el, a negyedik kötet azonban biztosan nem Mein Kampf címmel jelenik meg - mondta a norvég író műveit megjelentető német kiadó.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Kereskedés külföldi részvényekkel- díjmentes, interaktív online előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel- díjmentes, interaktív online előadás

Ahhoz, hogy belevágj a külföldi részvényekkel való kereskedésbe, először is érdemes tisztázni, hogy miért szeretnél ezen a területen tevékenykedni. Lehet, hogy egy adott iparág vagy cég nemzetközi növekedési lehetőségei érdekelnek, vagy egyszerűen csak diverzifikálni szeretnéd befektetéseidet a hazai piacokon túl. Bármelyik is legyen az indító motivációd, fontos lépések várnak rád az induláshoz, melyeket mind megvitatunk soron következő online előadásunkon.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×