eur:
389.41
usd:
363.26
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Sugárzik-e Cesc Fabregas?

Néhány hete az angol elsőosztályú labdarúgó ligában rekorodot jelentő játékosszerződést írtak alá. Az Arsenal további nyolc évre lekötötte a spanyol tinédzser zsenit, Cesc Fabregast. Persze, a széltől is óvják. Most viszont egy kis izgalom támadt. Meg kell vizsgálni a focistát, nem sugárzik-e polónium 210-et?

A katalán játékost három éve, tizenhat éves korában vásárolta az Arsenal, és nagyon meg van elégedve vele. Immár a spanyol válogatottnak is tagja.

Külsőre, csupa erő és egészség Francesc, avagy népszerűbb nevén Cesc. Kiderült azonban, hogy nagyon szereti a japán szusi falatokat, ezért rendszeresen járt abba a vendéglőbe a londoni Piccadilliy-n, ahová a szerencsétlen orosz Alexandr Litvinyenko is beült novemberben olasz ismerősével, Mario Scaramellával.

Litvinyenko szervezetében azon a napon óriási adag radioaktív polónium 210 került, ami rövid idő leforgása alatt meg is ölte. Scaramellát, aki jelenleg egy olasz börtönben van, megvizsgálták. Enyhe mérgezést rajta is kimutattak. Még tart a nyomozás, ki ölte meg a volt orosz titkosügynök Litvinyenkót.

A polónium nagyon erősen sugárzó izotóp. Picinyke mértékben is fertőzhet. Fabregas tehát aggódik, nem ült-e épp oda sűrű látogatásai során a japán szusi-bárban, ahol előzőleg Litvinyenkó foglalt helyet.

Mint mondta, attól kezdve, hogy a lapok cikkezni kezdtek a Litvinyenko-ügyről, ő többé be se tette a lábát a szusi falatozóba, amelynek bejárata az eset után be volt deszkázva.

Cesc Fabregas azóta kilenc mérkőzésen játszott, remek formában.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 2. 18:38
×
×
×
×