eur:
392.51
usd:
367.42
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Újabb koreai beruházók jöhetnek

További beruházásokat tervez Magyarországon több dél-koreai cég - közölte szöuli látogatása után az Országgyűlés elnöke. Szili Katalin emlékeztetett arra, hogy a Magyarországon már jelenlévő 100 vállalaton kívül újabb cégek is jelezték érdeklődésüket a lehetőségek iránt.

Az Országgyűlés elnöke Dél-Korea után Mongóliába látogatott, ahol ország vezetőivel lehetőséget láttak arra, hogy közösen pályázzanak különböző beruházásokra az útépítés és az informatika területén.

Szili Katalin emlékeztetett arra, hogy Mongóliában most ünneplik az államiság 800. évfordulóját és ebből az alkalomból 2007-ben Magyarországon is megtekinthető majd a Dzsingisz kán és kora című kiállítás.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×