eur:
389.45
usd:
363.42
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Bújtatott reklám az iskolában?

Szakmai vitára hívta Kóka János gazdasági minisztert az egyik pénzügyi ismeretterjesztéssel is foglalkozó könyvkiadó tulajdonosa.

Doubravszky György szerint tőzsdei oktatásnak, és nem általános pénzügyi ismereteknek kellene nevezni azt a tantárgyat, amit ez évtől kezdtek el oktatni több ezer diáknak. A programot 55 millió forinttal támogatja a GKM.

Doubravszky György az InfoRádióban azt mondta: a diákok pénzügyi alapismeretek tantárgy alatt tőzsdei ismereteket tanulnak. Ezzel szerinte egyrészt az a probléma, hogy úgy tanulják a tantárgy csúcsát, és legnehezebb részét, hogy nincs meg hozzá a kellő alapjuk.

A Bagolyvár Kiadó tulajdonosa szerint ez bújtatott reklám, a diákokat minden előzetes ismeretek nélkül arra ösztönzik, hogy megtakarításaikat a tőzsdén fektessék be. Doubravszky György ezért választ vár arra: mindezt miért támogatja a gazdasági tárca.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×