eur:
392.38
usd:
367.55
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Ezt terjeszti a CNN Magyarországról

Mit érdemes tudni egy amerikai turistának, mielőtt Magyarországra érkezik? Erről tájékoztat a CNN utazási oldala. A lista alapján az látszik, hogy jó irányba változik a rólunk formálódó kép.

Csikós helyett huszár - ez is egy komoly innováció a magyar országimázs terén. Ha csak ennyi pozitívum mutatkozna a CNN most közölt részletes cikkében, már annak is örülhetnénk.

Ennél azonban még jobb a kép: a Rubik-kocka mellett megjelennek a Nobel-díjasok, a huszár-topik pedig arról is szól, hogy Magyarországon sok helyen lehet jókat lovagolni. Dicsérik a Balatont és a fürdőket, bemutatják Liszt Ferencet, és arról is sok szó esik, hogy se szeri se száma a magyar olimpiai bajnokoknak.

Az elmaradhatatlan "ghoulash" még beúszik, de megemlítik az első budapesti Michelin-csillagos éttermet is. Ajánlanak továbbá nyári fesztivált, borszaküzletet és lovasklubot.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×