eur:
392.43
usd:
367.16
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Meghalt egy szavazatszámláló

Rosszul lett és meghalt a szavazatszámláló bizottság egyik tagja Nagyvarsányban vasárnap reggel, mielőtt a szavazókört kinyitották volna - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területi Választási Iroda helyettes vezetője.

A 62 éves férfi szavazókör nyitása előtt lett rosszul. Azonnal mentőt hívtak hozzá, de már nem tudtak rajta segíteni, a helyszínen életét vesztette - mondta Pál Gabriella, a szabolcsi önkormányzat aljegyzője.

Hozzátette: a nagyvarsányi szavazókört így valamivel később tudták csak megnyitni a választók előtt; az elhunyt bizottsági tag helyére póttagot hívtak be a munka ellátásához.

Betörtek az épületbe

Az Országos Választási Iroda közleménye szerint a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Cibakházán éjjel betörtek abba az általános iskolába, ahol a település egyik szavazóköre található.

A szavazatszámláló bizottság értesítette a rendőrséget, amely megállapította, hogy vagyon elleni bűncselekmény történt, így a szavazás megkezdődhetett.

A Baranya megyei Szentegáton a szavazatszámláló bizottság egyik tagja 6 óra előtt rosszul lett, hozzá mentőt kellett hívni, de a szavazókört időben megtudták nyitni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×