INFORÁDIÓ
2022. december 1. csütörtök
Elza

Milyen programokkal tartható növekedésben a magyar gazdaság? Nagy Márton, InfoRádió, Aréna

2022. november 7. 18:58

Nemzetközi kitekintés:
Várható-e recesszió az eurózónában? Hogyan hat ez Magyarországra? Hogyan alakulhat az európai munkaerőpiac? Hogyan hat az amerikai kamatemelés a nemzetközi és az amerikai gazdaságra? Miért van hatása a FED-kamatemelésnek, és miért nincs az európainak?
Milyen hatása lehet annak, hogy a 9. uniós szankciós csomag tervezetéhez sincsenek hatástanulmányok? Mi lesz benne? Lesznek-e ársapkák az európai gázpiacon? Mekkora fogyasztáscsökkenést okozott a háborús gazdaság Európában?
A magyar gazdaság kilátásai:
Hogyan alakulhat az áram ára januártól a magyar gazdaságban? Stabilizálódhatnak-e az árak? Maradhatnak-e a korábban megszokott fix árú áram és gázvásárlási szerződések? Biztosítva van-e a magyar gáz és áramellátás? Mik a jövő évi GDP növekedési várakozások, és mi várható 2024-ben? Milyen gyorsan állhat helyre a gazdaság a háborús energiaársokk után?
Új kormányzati programok:
Miért fogyott el a gyármentő program kerete? Mi lesz az új gyármentő hitelprogram? Mi a garanciavállalási és mi a hitelláb? Mik a feltételek? Hogyan segíti a kormány az ellátási láncban részt vevő kis- és középvállalatokat? Meddig maradnak a lakossági ársapkák?
Bővülhet-e az árstoppal védett élelmiszerek köre? Hogyan lesz egyszámjegyű az infláció a jövő év végére? Mikor vizsgálja felül a kormány a 2023-as költségvetést?
Milyen szinten rögzíthetik a Diákhitel kamatát a jövő év elején?
Ki lesz a Magyar Posta új vezérigazgatója? Mi lesz a bezárt Posták jövője? Melyik a végleges és melyik az átmeneti bezárás?
Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter az InfoRádió Aréna című műsorában 2022.11.07-én.


×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018