eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 21. vasárnap Dániel, Daniella
Nyitókép: Unsplash

MI-segítséget kaphatnak az álláskeresők

A LinkedIn fejlesztése révén a mesterséges intelligencia az önéletrajztól kezdve a kutatáson át a szakmai fejlődésig számos dologban támogatná a felhasználókat.

Az üzleti életben elterjedt közösségi platformnak számító LinkedIn új mesterségesintelligencia-funciókat jelentett be, amelyek a platform prémium előfizetői számára lesznek majd elérhetőek - írja a The Verge cikke nyomán a Portfolio. Az újításokat angolul tudják majd igénybe venni a felhasználók.

Az MI segíthet majd az önéletrajz összeállításában, és szükség esetén javaslatokat is tesz vele kapcsolatban.

Emellett a motivációs levél megfogalmazásában is segítséget fog tudni nyújtani.

A felület a más eszközökből már jól ismert chatbottal is bővül, ahol a felhasználók saját szavainkkal megadhatják, hogy milyen kritériumok mentén keresnek állást, valamint a pozíciókkal kapcsolatos kérdésekre is választ kaphatnak.

Mint írják, a későbbiekben az álláskeresés mellett a szakmai tanulásban is segítséget nyújtana a LinkedIn. Jelenleg tesztfázisban van egy funkció, amellyel a felhasználók a mesterséges intelligenciával beszélgethetnek különféle üzleti témákról.

Tomer Cohen, a platform termékigazgatója az újítások kapcsán azt mondta: "Ezeket a chatbotokat szakértők képzik majd ki, és az egyes tanulók egyedi igényeihez igazodva válaszolnak majd".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Rossz hírt kaptak az ukránok, ettől félnek most leginkább - Háborús híreink vasárnap

Rossz hírt kaptak az ukránok, ettől félnek most leginkább - Háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy hiány van a Boeing által gyártott kereső berendezésekből, ezért akadályokba ütközik az a terv Japánban, hogy a Patriot légvédelmi rakéták gyártását ott felpörgessék, és ezzel a globális rakétagyártás fokozásához is hozzá tudjanak járulni a szigetországban, ez pedig rossz hír Ukrajna számára. Eközben az ukrán emberek még a katonai támadásoknál is jobban aggódnak amiatt, hogy az orosz támadások miatt kialakult áramválság közepette mi vár rájuk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×