eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Pixabay

Új gombot kap a YouTube, lesznek, akik imádni fogják

Nyár végétől több helyről is eltávolítja a hivatkozásokat a YouTube, miközben a videómegosztóra érkezik majd egy olyan új gomb, melynek használatával webshopokra vagy közösségi oldalakra is eljuthatunk.

A YouTube legfőbb célja a spameket reklámozó felhasználók visszaszorítása, ezért a következő hetekben számos változás lesz a videómegosztón – írja a hvg.hu.

A tervek szerint nem adnak már teret azoknak a hivatkozásoknak, melyeket a short videók leírásában és megjegyzéseiben, valamint az élő közvetítések alatt láthatunk. További újítás lesz, hogy

augusztus 31-től az asztali böngészőben már nem tudunk rákattintani a csatornák borítóképénél található közösségi oldalakra mutató hivatkozásokra.

A cég a változtatásokkal megakadályozná a rosszindulatú felhasználókat abban, hogy visszaéljenek a platform nyújtotta lehetőségekkel. A mostani lépések főként azért váltak szükségessé, mert

a csalók sokszor osztanak meg olyan linkeket, melyek teljesen más oldalra terelik az internetezőket, mint ahová eredetileg el szerettek volna jutni.

A lap megjegyzi, hogy a videómegosztó platform bővíti a YouTube Studiót is: augusztus 23-tól egy új link jelenik meg a Feliratkozás gomb mellett. Ennek segítségével akár webshopokra vagy közösségi oldalakra is elnavigálhatunk.

A YouTube jelezte azt is, hogy hatékonyabban lépne fel azokkal a fiókokkal szemben, amelyek valaki másnak adják ki magukat. A cég tájékoztatása szerint az idei első negyedévben az előző év azonos időszakához képest több mint 35 százalékkal több olyan fiókot töröltek, amelyek visszaéltek mások személyes adataival.

Címlapról ajánljuk
A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

A fejlett országokban trend lett az otthoni munkavégzés, idehaza más a helyzet

Az Európai Unióban a foglalkoztatottak 22,5 százaléka, míg Magyarországon 10,6 százalék dolgozott otthonról 2022-ben – derült ki az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány elemzéséből. A tanulmány szerzője, Erdélyi Dóra az InfoRádióban elmondta: minél fejlettebb egy ország, annál inkább jellemzőbb a home office gyakorlata.

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×