eur:
389.48
usd:
365.92
bux:
55376.1
2023. szeptember 24. vasárnap Gellért, Mercédesz
Nyitókép: Pixabay

Végleg megszűnik a YouTube egyik közismert funkciója

Búcsút int a videomegosztó a Történetek-funkciónak, hogy inkább a Shorts felé tereljék a felhasználókat.

Néhány héten belül végleg megszűnik a YouTube Történetek-funkciója, melyet egykoron minden online platform lelkesen másolt az Instagramról, de az ilyen tartalmak már nem olyan népszerűek, mint voltak egykoron – írja a hvg.hu. A 2018-ban elindított, kizárólag mobilon elérhető videós formátum június 26-ától nem lehet már létrehozni.

A tartalomgyártókat a platform több módon is tájékoztatni fogja a megszűnésről, ami azonban csak annyit jelent majd, hogy június 26. után nem lehet majd új történeteket létrehozni: az addig legyártott videók azonban még a hétnapos intervallumban elérhetők maradnak.

A YouTube a Shorts nevű, alapvetően hasonló funkció felé kívánja terelni a felhasználókat ezután, ami nagyban hasonlít ahhoz, amit a TikTok kínál.

Címlapról ajánljuk
Emelkedőben Valter Attila, de lehet-e belőle világsztár?

Emelkedőben Valter Attila, de lehet-e belőle világsztár?

Történelmi triplázás: a Valter Attilát a soraiban tudó Jumbo-Visma a Giro és a Tour után a Vueltát is behúzta idén, ráadásul egyéniben a dobogó mindhárom fokára a holland csapat kerekesei állhattak fel. Eisenkrammer Károlyt, a Tour de Hongrie főszervezőjét kérdeztük arról, hogy a magyarnak milyen kilátásai vannak így.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.25. hétfő, 18:00
Szlávik János
főorvos, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. szeptember 24. 07:30
×
×
×
×