eur:
397.99
usd:
364.47
bux:
70875.65
2024. augusztus 7. szerda Ibolya
A férfi kajak párosok 500 méteres versenyének negyeddöntője a 2024-es párizsi nyári olimpián a vaires-sur-marne-i evezős és kajak-kenu pályán 2024. augusztus 6-án.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

A párizsi olimpia szerdai hírei percről percre

A maratoni gyaloglással kezdődött, és a férfi vízilabda-válogatott negyeddöntőjével zárul a magyarok szerdai versenynapja a párizsi olimpián. Egy-egy birkózónknak és taekwondósunknak, továbbá négy-négy atlétánknak és kajakosunknak, illetve két kenusunknak szoríthatunk.

2024.08.07. 09:38

Az egyes számokban szállnak vízre a kajakosok, kenusok

A párizsi olimpia kajak-kenu számainak második napján az egyes számok egy részébewn tartanak elő- és reményfutamokat.

2024.08.07. 08:44

Magyari Alda: ki kell sírnunk magunkat

A magyar női vízilabda-válogatott tagjai rendkívül csalódottak voltak az amerikaiak elleni 5–4-es vereség után, és többen úgy érzik, nem volt következetes a játékvezetői felfogás.

2024.08.07. 07:41

A szövetségi kapitány elárulta, mi lehet a nyerő stratégia az erős sodrású, koszos Szajnában

Megjósolhatatlan, hogy a Szajna nagyon erős sodrása miatt milyen eredményt hoz a párizsi olimpia nyíltvízi úszóversenye – mondta az InfoRádióban a válogatott szövetségi kapitánya. Gellért Gábor hozzátette: a magyar indulók az elmúlt hetekben ötször edzettek a Dunában, emellett a triatlonosok versenye adhat némi támpontot a mezőnynek.

2024.08.07. 06:00

Salim Omar meglepheti a világot – a magyarok szerdai programja az olimpián

Losonci Dávid és Salim Omar jó szereplésében bízhatunk a szerdai napon, a párizsi olimpián. A férfi vízilabda-válogatott az elődöntőért játszik. Kajak-kenuban megkezdődnek az egyes hajók versenyei.

Címlapról ajánljuk
Újabb vita a tanárhiányról a kormány és a szakszervezet között

Újabb vita a tanárhiányról a kormány és a szakszervezet között

Az oktatásban a katonák vezénylése a Pedagógusok Szakszervezetét már a Pinochet-juntára emlékezteti, és arra hivatkozik hogy már a jegybank szerint is 16 ezres pedagógushiány van. A kormány illetékese az InfoRádióban erre reagálva azt mondta, látják a nehézségeket, de nem most kell nézni a számokat, hanem szeptemberben.

Az egyes számokban szállnak vízre a kajakosok, kenusok

A párizsi olimpia kajak-kenu számainak második napján az egyes számok egy részébewn tartanak elő- és reményfutamokat.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×